Sanne Berndsen

Van jongs af aan ben ik gek op dieren dus de keuze om diergeneeskunde te gaan studeren was snel gemaakt. Ik ben afgestudeerd in Utrecht in 2015, in de masterrichting gezelschapsdieren. De eerste jaren na mijn studie heb ik bij diverse praktijken gewerkt. Nu werk ik sinds december 2017 bij dierenkliniek de Kempen.

Ik vind het een uitdaging om door middel van verschillende onderzoeken uit te zoeken wat er met uw dier aan de hand is en vervolgens die problemen op te lossen. Ik vind het daarbij belangrijk om in overleg met u voor de beste behandelmethode te kiezen. Tandheelkunde en chirurgie hebben mijn speciale interesse. Het leukste aan het vak vind ik de afwisseling, het werken met dieren en hun eigenaren, consulten, operaties, visites, gebitsbehandelingen etc.

Ik woon samen met mijn vriend en onze hond in Bladel. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om paard te rijden, met onze hond het bos in te gaan en te skiƫn. Ik heb het erg naar mijn zin bij dierenkliniek de Kempen en ik kijk er naar uit om u en uw huisdier(en) te ontmoeten!